close
People

Garderobe Kig – Clement Leon!

image
imageimageimage

Tidligere har jeg skrevet lidt om, at jeg gik og arbejdede med mit eget lille projekt til bloggen – rigtig mange af jer spørger mig om utrolig mange ting, og ideen om at give jer noget ekstra har længe prikket til mig.

Jeg er super beæret over så mange kvinder, og med tiden også mænd synes jeg er interessant at følge, derfor ideen om “Garderobe Kig” her på bloggen – konceptet går ud på, at jeg besøger andre personligheder, som efter min mening har en misundelsesværdig garderobe, hjem & personlig stil, og som de vil dele med mine skønne læsere.

Her er mit allerførste bud på en person, som jeg kender og synes bestemt har en helt fantastisk udstråling, er inspirerende og deler hans gode tips til både ham & hende – tag godt i mod Clement Leon! 🙂

Interview at Clement’s place

Hvilke hårprodukter bruger du? “Crew er helt perfekt til min hårtype, som både er ret kraftigt og glat, det giver mit hår et naturlig finish”  

Hvad skal mændene kigge efter til vintergarderoben? “Læderjakker med pelskrave, uld trenchcoats og en rullekrav strik, gerne i farven grå.”

Hvad er god stil hos en kvinde og mand?“Efter min mening, skal en mand kunne afspejle sin stil i sin personlighed og det samme gælder hos kvinden… Dog synes jeg kvinder skal have en gennemført stil, som tydeliggør at de gør noget specielt ud af sig selv med klasse, dette er ikke kun baseret på tøjet men i helheden uden at det bliver for kunstigt.”

Hvad er en god og personlig julegave at få som mand? “Jeg kan godt lide minimalistisk smykker til mænd, en god duft som nødvendigvis ikke er den som er “in” men gå efter en duft du selv synes er lækker, vi mænd elsker oplevelser – find ud af hvad personen er til, så er jeg sikker på det bliver en succes”  

Hvor shopper du din lækker garderobe henne? Nogle websites du vil anbefale? “Det er faktisk lidt svært at sige, da jeg slet ikke bruger online shopping! Jeg er typen som godt vil have muligheden for at hoppe i tøjet, føle mig tilpas når det kommer til pasform og farver. Men kan anbefale mit absolut favorit brand Brunello Cucinelli

Hvad er et bestemt No Go indenfor fashion i din verden? “Det må klart være baggy bukser”

Her til sidst har jeg måtte komme med mit sidste spørgsmål, som er ret eftertragtet hos mine kvindelig læsere Hvordan scorer man dig? “For mig har karisma utrolig meget at sige, en positiv udstråling og energi, det er vigtigt at man er åben og har en lidt modent personlighed. Det ydre er det første som fanger, men personligheden skal bestemt matche det ydre”

Håber I synes om det, I kan følge Clement på Instagram under @Clementmogensen 🙂

Besos // Brigida

Team: Alberte Glerup Andersen & Anders Andersen

Tags : Clement LeonGarderobe Kig