close
no thumb
image
image

imageFarven jeg har for meget af, og som jeg kan blive ved med at købe mere af – sort er absolut den farver der fylder de fleste hylder i mit garderobeskab. 

Disse short i sating har fulgt mig i knap syv år og fremstår stadig som nye – jeg købte dem i Gina Tricot dengang jeg arbejdede der som salgsassistent og er stadig super glad for dem – det kan aldrig gå helt galt i et helt sort outfit, det er for det meste altid lækkert, sofistikeret og eksklusivt at se på 🙂 

* Everyone needs the perfect black outfit – I’m wearing my favorite shorts, with a new top from Barcelona. I’m a huge fan of a sophisticated & exclusive look. 

* El color negro es muy clásico y sofisticado como a mi me gusta – este look es muy simple y femenino. 

Besos // Brigida

Tags : all blackEveryone needs the perfect black outfit