close
no thumb

Kære læsere,

I dag er det mit blogindlæg nr. 440, siden jeg startede min blog i 2013 – det er helt vildt underligt at jeg den dag i dag stadig ikke ser mig selv, som en ‘blogger’.

Jeg får ofte spørgsmålet om, hvordan det er at være mig? Et spørgsmål jeg efterhånden har skulle forholde mig til længe – men kort sagt, så ved jeg ikke helt hvad jeg skal svarer til det – Jeg er jo bare mig, den samme person som jeg var inden jeg startede denne rejse, hvor jeg valgte at dele en del af mit liv med jer derude.

Jeg har som så mange andre en masse drømme, som jeg vil forsøge at realisere. Det at have en blog, har givet mig rigtig meget positivt, fordele og muligheder som jeg er rigtig taknemlig for – en ting som har en stor betydning for mig, er at jeg stræber efter at have begge mine ben på jorden hele vejen.

Det kræver en del tid og ikke mindst motivation for at holde det hele kørende – jeg er fuldtids mamí, har et fast job og ligeså meget ansvar og gøremål som alle andre. Sommetider forstår jeg heller ikke selv, hvordan jeg får det til at hænge sammen – men jeg elsker at sætte mig nogle mål og være i gang hele tiden.

Med alle de positive ting og oplevelser bloggen giver mig, så hører der selvfølgelig også et par negative oplevelser med og jeg har heldigvis lært at takle dem med tiden.

Når det er sagt, vil jeg dog ikke opgive mine drømme og jeg er utrolig glad, for I finder mig interessant og følger med – det er et stort kompliment, som giver mig lysten til at fortsætte og gør det endnu bedre, så tak for det smukke mennesker ?

xoxo // B

11039409_443162509169376_416312192_n

Foto // Kim Prasanna Photography

Tags : blogindlæg nr. 440blogpost nr. 440brigidabrigidamartinezfashionmotivationoutfit

Leave a Response