close
no thumb

On my mind..

Rejse, rejse og atter rejse… I 2015 skal jeg både på skiferie og til latinamerika, hvilket jeg glæder mig super meget til! Men højt på min ønskeliste står også en tur til Dubai, med alt hvad der hører til 😀

Nustay.com er en helt ny og unik måde at booke luksushoteller på, hvor de kigger på dig som person, dine krav til din ferie og derefter ‘matcher’ dig med det luksushotel som passer bedst til dig.

mirage-dubai

Det bedste er, at jo bedre dit ‘match’ er, desto flere penge spare du på dit værelse!! Det betyder at hvis du for eksempel ‘matcher’ 80 point ud af 100 point med et hotel, kan du spare op til 60% på værelset.

Der er tale om de lækreste håndplukkede fire og fem-stjernede hoteller, som Paris, Barcelona, Dubai, Bangkok, New York, Miami & Bali.

Nustay åbner op for salg i marts måned i år ? men lige nu kører de en svedig konkurrence, hvor du kan vinde en luksusferie til Dubai for 2 personer.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at tilmelde dig på deres website.

Tilmeld dig til konkurrencen her: www.nustay.com

xoxo // B

brigidawww.nustay.com

 

 

Tags : brigida martinezdubaifashionnustaynustay.comtravel

127 Comments

 1. Ville ønske jeg kunne give min kæreste noget andet og tænke på, hun er den bedste mor og kæreste og hun fortjener at komme lidt væk fra det hele og blive forkælet 🙂

 2. http://www.kabarislam.net/nike-nfl-cincinnati-bengals-14-andy-dalton-limited-youth-black-team-color-jersey-sale-Nacho_de siger:
 3. http://www.ileifereligionandculture.com/styles/fashion-plaid-baby-hat-boys-girls-bucket-hat-cotton-toddler-fisher-cap-girls-summer-adjustable siger:
 4. http://www.alfonsogomezabogados.com/cheap/wholesale-mens-miami-dolphins-new-era-heathered-gray-black-black-logo-shadow-tech-39thirty-flex-hat siger:
 5. http://www.kavirplast.com/shawn/cap-vans-printed-beach-girl-trucker-cheetahzebrafuchsia-purplegray siger:
 6. http://www.speed-copel.com/thoughts/magnum-elite-spider-super-light-combat-boots-511-military-boots-outdoor-desert siger:
 7. http://www.annyrobert.com/stable/the-nike-vapormax-eye-catching-yet-neutral-gris-negro-earthy-tones-youve-seen siger:
 8. http://www.bersalgreenenergy.com/cigar/wholesale-womens-los-angeles-kings-new-era-kelly-green-st.-patricks-day-preferred-pick-9twenty-adjustable-hat siger:
 9. http://www.suyamyoga.com/refinement/nike-special-forces-air-force-1-shoes-flat-feet-nike-air-max-97-silver-bullet-save-up-80 siger:
 10. http://www.firmalinkleri.com/helsinki/mens-carolina-panthers-new-era-blue-natural-patched-pride-trucker-9twenty-adjustable-hat siger:
 11. http://www.niftybhavishya.com/camo/wholesale-youth-los-angeles-kings-fanatics-branded-black-fundamental-adjustable-hat siger:
 12. http://www.cachoscomsardas.com/beauty/nicole-maternitynursing-pajamas-matching-maternity-deli-nursing-robe siger:
 13. http://www.blotnews.com/superstar/discount-female-timberland-classic-baby-pink-6-inch-lug-thick-soles-boots-white-ledge-and siger:
 14. http://www.omeglasurf.com/epic/wanna-of-shoes-for-fall-check-the-complete-fall-2013-shoe-preview-here.-presented-by-coach siger:
 15. http://www.luvdaleschool.com/reasonably/timberland-mens-city-endurance-slip-on-chestnut-i-timberland-newmarket-timberland-roll-top siger:
 16. http://www.madeinheavenevents.com/though/red-blue-3d-vision-glasses-for-plasma-tv-movie-dimensional-anaglyph-half-frame-3d-effect-cinema-movie-game-models-and-prices-malaysia-august-2018 siger:
 17. http://www.nejobsnow.com/opening/product-image-costa-del-mar-men-s-ballast-580p-polarized-sunglasses siger:
 18. http://www.lsbandar.com/tr/tops-sleeveless-sling-sequined-blouses-metal-sequins-vests-nightclubs-sexy-low-cut-halters-bling-women siger:
 19. http://www.conexionmascota.com/ox/coach-snap-closure-cross-body-bag-women-bagscoach-handbagsnewest-collection siger:

Leave a Response