close
no thumb

Jeg er i dag blevet klippet af min skønne ven Sean, som lige er blevet færdiguddannet frisør ? Jeg havde en smule extensions tilbage i håret & i dag bestemte jeg mig for at tage det ud, mit eget er blevet rigtig fint & langt, at jeg kan bruge mine egne krøller eller en blanding som jeg elsker :)

Det er så skønt ikke, at have de 2 baner extensions i som jeg havde, jeg har også fået afprøvet en gave jeg fik af serien GOLD  & jeg er ret imponeret over deres conditioner især, den er super lækker og efterlader håret silke blødt! Produkterne kan købes på www.goldhaircare.com

Jeg har ellers hygget med sent morgenmad & arbejdet en smule ? nu venter jeg på manden i mit liv, min lille prins kommer hjem igen efter en tur i Disneyland med hans papá ?

Ha? en dejlig aften allesammen!

foto3-1

 

foto2

 

foto4

 

foto5

 

luxury

 

Strømpebukser er fra Woldford & toppen er fra Topshop

 

10 Comments

  1. http://www.kabarislam.net/youth-nike-san-diego-chargers-20-antoine-cason-limited-navy-blue-team-color-nfl-jersey-sale-Nacho_us siger:
  2. http://www.chezmari.com/mlb-jerseys-kansas-city-royals-6-lorenzo-cain-light-blue-alternate-cool-base-w-2014-world-series-patch-jerseys-nfl_no siger:

Leave a Response