close
no thumb

Jeg har tilbragt det meste af min påske på at slappe af, café ture & cocktails med vennerne i København- i år fejre den lille prins påsken i Odense hos papá ? Men skal se ham i morgen inden han kommer hjem til mamá mandag ?

Jeg har været ude siden torsdag & nu sidder jeg i toget på vej til Odense for, at ses med min smukke veninde & til stor familie middag i aften- det er længe siden vi har været samlet & efter at jeg ikke længere bor i Odense så er de savnet! Jeg har desværre ikke ret meget tid til at se dem ? min lille søster har arrangeret at vi skal samles her i påsken & det er super dejligt!! Vi skal ude og spise allesammen på restaurant flammen, hvor der er noget til enhver smag- jeg elsker jo kød så det passer mig perfekt :)

Senere skal jeg nok ude i nattelivet, har ikke været i Odense i 8 mdr. det bliver hyggeligt at hilse på dem man kender igen :)securedownload-54

 

20130330-122334
Tags : fashionmakeup

1 Comment

Leave a Response