close
no thumb

Hey girls…

Jeg takker for alle de henvendelser der har være både her på bloggen, mails, Instagram & Facebook de sidste par dage – det er super dejligt med en masse henvendelser om tips, ros og hvad I godt kunne tænke jer jeg lavede her på bloggen.

Jeg kan meget hurtigt se, at mine 2 sidste hvide outfits, har vagt utrolig meget interesse & derfor så synes jeg at vi skal holde endnu en lækker konkurrence, hvor du kan blive den heldige vinder af dette hvide sæt!

Hvis du er vild med dette outfit og godt kunne tænke dig det, så har jeg lavet en fed aftale, hvor jeg kan trække 1 vinder – vinderen får som altid direkte besked på e-mail, derfor er det et MUST for at deltage, at du følger nedenstående 3 steps 🙂

  • Del dette blogindlæg på din Facebook væg
  • Skriv en frivillig kommentar her på bloggen

Vinderen får både toppen & bukserne ?

xoxo // B

1794757_286843774801251_1394120051_n_2

 

Tags : bikbokbloggerbrigida martinezBrigidaMartinez.dkfashionhmmodamodeoutfit