close
no thumb

Godmorgen derude..

Jeg kan starte med at skrive, at jeg endelig tog skridtet om at blive klippet!! hele 15 cm. røg der af i går aftes! Min gode ven som er frisør og bor hos mig i disse dage, fik muligheden for at gøre det jeg i længere tid havde haft i tankerne der på et tidspunkt skulle ske 🙂

Kender I det, når man kigger sig selv i spejlet dagligt og man bare føler man “ligner sig selv” jeg blev så træt af, at det altid var det samme, uanset makeuppen eller tøjet- der skulle bare ske noget nyt og noget som jeg ellers ikke bare lige vil gøre, men med lidt hjælp fra en frisør der elsker at bruge sin saks, med spidser der snart lignede hø, og nederenheden over at sommeren er over valgte jeg at få en helt ny frisure & I love it!! ?

Har altid syntes, at det er vildt smukt til andre, men har altid været til det lange hår, nu skal jeg bare vænne til at det er kort, super sundt, for hold da op mine spidser kunne jo ikke have mere kant på og at det er frisk 😀 Jeg overvejer at få lidt lyse reflekser i, men ikke på den typiske måde- sådan så jeg føler at jeg er ny.

Hvad synes I om det? & skal der noget farve i? 

1 uge tilbage af min konkurrence, husk at deltage og vind et par jeans fra FIVEUNITS efter eget valg her!

Klem // B

602751_225690267583269_553293526_n
Tags : blogbrigidamartinezfashiongirlHairhårhårfarvekøbenhavnmode