close
no thumb

Godmorgen allesammen 🙂

Så starter Copenhagen Fashion week for alvor fra i dag, og jeg ser frem til en masse spændende og lækre dage, hvor jeg når at blive forelsket en mill. gange 🙂 Ser utrolig frem til de shows jeg skal til i år, samt en masse fester og messer – jeg har også et møde lørdag med tøjmærket FiveUnitssom jeg ser frem til.

Ugen frem til søndag, hvor min lille skat kommer hjem igen skal jeg bruge på, at arbejde på Anywear, som forresten kommer på DRK i aften. Se med kl. 21.30 når vi taler om, hvorfor det er cool at sælge vores brugte tøj online 🙂 Senere i dag har jeg en aftale med ZARA om, at komme ned og finde et par lækre outfits til modeugen og skal nå forbi en skrædder som lige skal fixe en smuk kjole til en fest lørdag aften.

Jeg får et par venner på besøg i løbet af ugen, hvor de skal med mig til The VISION Party fredag, som jeg havde billetter til her på bloggen, også skal jeg tilbringe noget tid sammen med min kæreste, hvor vi skal ud i morgen aften til et event og lørdag på Gallery og se på tøj.

Jeg aner stadig ikke, hvad jeg skal have på overhovedet og håber på at finde noget i dag og ellers må jeg være ret kreativ med alt det jeg allerede har – jeg skal helt sikkert bruge nogle af mine faste accessories, som mit læder bælte fra H&M, CHANEL bælte, og overvejer min blå thaisilke blazer designet af Sofie Hviid 

Håber at I får nydt vejret og til dem der skal til modeugen, så ønsker jeg jer en fantastisk uge!

Klem // B

DSC_0008

 

Tags : AnywearbrigidamartinezCopenhagen Fashion WeekcphfweventsfashionfiveunitsgallerykøbenhavnmodemodeugenVision