close
no thumb

Godmorgen ….

Mit vækkeur ringede kl. 08.00, hvor jeg startede med en lækker morgenmad og efterfølgende et dejlig laaangt bad… I dag skal jeg til Randers for første gang nogensinde og der er en speciel grund.. jeg skal møde min kærestes forældre og søskende 🙂 Sidder lige nu i toget og da turen tager evigheder, så kunne jeg udnytte tiden til, at skrive lidt på bloggen

Jeg er super spændt på at møde hans kære og er sikker på, at det bliver spændende – planen er vidst, at vi skal i Randers regnskov og hygge med hans søskende ( så leger jeg også lidt turist) senere skal vi spise middag allesammen og hygge. Vejret er ikke så godt, så har måske ikke taget det mest praktiske tøj på, men det går nok ellers må jeg hoppe i joggingtøj senere 🙂

Husk, at tilmelde jer min giveaway  og kom med til The VISION fashion party

Ha’ en fantastisk weekend

Klem // B

foto
foto
foto

O u t f i t: Clutch fra By Malene Birger, Sko fra ZARA, Top fra H&M, Nederdel fra H&M, Bælte fra MOSCHINO

Tags : blogbrigida martinezfashionmalene birgermodemodeblogMusicoutfitRander regnskov