close
no thumb

Eftermiddagen har jeg brugt på en super hyggelig middag, hvor jeg blev helt forgabt i et par blå smilende øjne ? Derefter mødtes jeg med Mads K, som skal tage billeder for TV3 i morgen til Tv3 sommerfest, hvor jeg skal med sammen med et par venner bl.a sammen med Sean, som bor i min lejlighed disse dag. Mads og jeg brugte det meste af, hvad der var tilbage af dagen på at nyde solen og fik københavns bedste limonade, en lækker sommer jordbærkage og en gulerodskage på café Norden – jeg stødte tilfældigt ind i min barndomsven som også kommer fra Nicaragua- vi fik os en hyggelig kort snak, dejligt at se ham igen!

Nu, hvor jeg ikke har den lille i de 2 uger han er på ferie hos hans far, kan jeg bruge dagene efter arbejde på, at se de venner jeg ellers ikke har så meget tid til i hverdagene- det er super dejligt, trods jeg saaaaavner min lille baby <3 Jeg fik snakket med ham en del her til aften og han er det skønneste, som næsten kan få mig til at tude når han siger han savner mamá <3

Jeg skal nyde min torsdag aften i selskab med to vigtige personligheder og ser rigtig meget frem til det 🙂 I morgen står den på arbejde igen og en aften, hvor min lille hule bliver fyldt med veninder, venner og Mads K, som følger mig hele aften til drinks og hygge 😀

Psss, faldt over disse 2 par sko i hver sin stil – sommer og mega udsalg!?

Ha’ en fantastisk aften & håber I nyder det gode vejr

Klem // B

foto

 

foto
foto
foto
foto
fotofotofoto

 

O u t f i t: Top fra h&m – super dejlig at have på, ballarina fra Prada, cardigan fra h&m, Ray Ban solbriller, Jeans fra Gina Tricot – Begge par sko er fra Bianco

Tags : blogbrigida martinezcakefashionfrienslatinashoppingsommerfesttv3

15 Comments

  1. Dejligt at se nogen ha det så godt håber du er forelsket, for det virker sådan 🙂 ****

    God weekend og god fest i morgen smukke Brigida

  2. http://www.kabarislam.net/game-brandon-myers-youth-jersey-tampa-bay-buccaneers-82-alternate-orange-nfl-Casemiro_no siger:
  3. http://www.iclmanresa.com/adidas-boston-bruins-30-gerry-cheevers-green-salute-to-service-stitched-nhl-jersey-Liverpool_dk siger:

Leave a Response