close
no thumb

Jeg har i dag fået flere henvendelser på den læbestift jeg har på mit tidligere indslag om “Hvem er din favorit” & da flere tidligere har spurgt til, om jeg altid køber efter dyre brands, så er svaret nej! Jeg elsker at mixe tingene, et brand er efter min mening ikke altid kvalitet & man kan alligevel ikke se om jeg har Chanel på læberne 😀

Det vigtigste for mig er, at mit makeup giver mig en sund og lækker glød & ikke mindst at den er long lasting! Der er ikke noget bedre end, når man ikke hele tiden behøver pudre næsen 🙂 Jeg plejer som regel kun,at have min læbestift/gloss med i tasken & en pensel ( for hader når folk kysser mig i ansigtet) det kender alle piger til, især hvis det er en med klistrende læber – ad! eller bare fyrer, som ikke forstår man skal lade være! 🙂

Jeg er blevet ret glad for Make Up For Ever, som I ikke kan undgå, at se på billedet, nu er jeg ansat hos dem og har prøvet alle produkterne, så til dem der endnu ikke har prøvet det, synes jeg at man skal komme igang!

Holdbarhed ?

Naturlig uden pletter ?

Silkehud ?

Jeg bruger vores HD foundation, HD pudder som er hvid – og bliver gennemsigtig og som babyhud, Mix & Fix efter makeuppen, vandfast mascara, blush fra & another stories, pensler fra Make Up For Ever, MAC & SENSAI, til mine bryn bruger jeg Aqua Brow – eyebrow corrector som er flydende og farven, skal man lige teste. Jeg bruger nr. 20 – Light Brown & ikke mindst den læbestift/gloss jeg bruger for tiden som er Aqua Rouge! love it ?

Billedet blev taget til EDM ZEN VIP DECK, alt make-up er lagt kl. 14.00 på dagen hos Make Up For Ever  🙂

Klem // B

425316_10200706524558342_236536411_n
foto
foto
foto
foto
foto
Tags : chanelDorph & HagéfashionloveMacMake up for evermakeup