close
no thumb

Jeg har fået en del henvendelser på denne kjole og som de fleste af jer efterhånden ved, så elsker jeg at købe ting som er lidt anderledes og som jeg kan være kreativ og lave om til mine egne ved, at sætte dem sammen på en anden måde 🙂

Kjolen her er en vintage med sten overalt og har en blød guldkant om halsen, lidt på ærmerne og for neden- kjolen er faktisk lang og går under knæene, fra 1980’erne. En af mine absolute bedste serier, da jeg var barn var & forbliver den amerikanske tv-serie “Dollars” & guess why?? 😀 Jeg elsker at det hele har den glamourøse look, hvor alt er så feminin og lækkert med masser af glitter ( på den gode måde! ) og detaljer!! Ville ønske jeg levede i den tid, & var 25 år ?

Jeg valgte ,at gøre kjolen kort den aften, da jeg skulle på ZEN, hvor jeg skulle have cocktails og satte derfor et tykt læderbælte til, for at holde den oppe – jeg håber jeg snart skal til galla/familiemiddag, så jeg kan bruge den i lang version!

Min yndlingsskuespiller fra serien var Linda Evans, hvem var din? 🙂

DSC_0085
foto
foto
18753651-df4ece5d673a51f0a2865ca4478e01f4

Linda Evans med den smukke nude kjole ?

Tags : dressfashionLinda Avanssecond handvintage

22 Comments

 1. Igen, se på hvor smuk du er!! Så fin kjole og vil gerne med på shopping med dig ❤❤

  Det er det jeg mener med at du bare ka det der!! Flot flot! Kan man købe jeres Anywear taske? 🙂

 2. Igen, se på hvor smuk du er!! Så fin kjole og vil gerne med på shopping med dig ❤❤

  Det er det jeg mener med at du bare ka det der!! Flot flot! Kan man købe jeres Anywear taske? 🙂

 3. Hej Brigida.

  Jeg er lidt ny her på din blog, og er blevet helt opslugt af den. Du gør det godt! Bliv endelig ved på samme måde!

  Hvor har du købt denne flotte kjole?? Den ser helt fantastisk ud på dig!

  Hilsen
  Maria

Leave a Response