close
no thumb

År 2012 har for mig været unik! 

Året, hvor min eneste ene blev 2 år, hvor jeg traf den beslutning om at være enlig mamí, året jeg fik tilbudt et job jeg elsker & en branche jeg elsker at være i! Hvor beslutningen om, at flytte tilbage til København var helt rigtig- hvor jeg stille fandt ud af, hvem mine sande venner & veninder er, et år hvor jeg har mødt fantastiske mennekser, året hvor de fleste ting går i den rigtige retning. 2012 har været et fantastisk år- jeg takker alle dem som har været ved min side hele vejen, dem som er kommet til & takker dem som engang har været der & takker Gud for at have verdens dejligste barn & familien som betyder alt når alt kommer til alt!

2013 bliver året, hvor jeg vil tænke tilbage på de fejl man har begået i 2012 og gennem livet & gør det hele bedre, året hvor der kun er plads til positive mennesker omkring mig og hvor jeg vil nyde at have både så værdifulde venskaber, familien, min eneste ene & et fantastisk job ?

Ønsker alle mine fantastiske veninder, venner & familie et uforglemmelig nyt år !!

Kærlighed ? Ærlighed ? Fred

Gardigan Topshop, Taske Mulberry, Hat MB