close
img_7419.jpg

Det er modeuge i København, og hvilken bedre dag findes til at lancere denne skønne taske kollektion fra danske Depeche?!

3 nye, trendy, praktiske og fine tasker lander online i dag kl. 12:00 – så er du på udkig efter en taske til dig selv, eller en du holder af, skal du læse med her.

Taskerne kan helt sikkert noget hver for sig, jeg er vild med den cognac farvet med to fine knude som detalje, der er plads til alt hvad enhver kvinde behøver og plads til en bærbar, som for mange af os er uundværlig. Tasken er perfekt til hverdagsbrug!

Clutchen, hvilken kvinde har en garderobe uden en clutch? Det er bestemt et need to have item, og gerne i forskellige stile – denne fine sort læderclutch med flæser er meget yndig til at bløde et look op, eller gøre det lidt mere råt – der er igen plads til det vi behøver også gør flæserne den super girly, som jeg personligt elsker.

Bumbag tasken vi alle elsker til forskellige arrangementer, hverdag, festivalens etc. Det er en must-have i samling og jeg er vild med dens enkeltheden dog med øje for detaljer med en lille knude, som giver den prikket over i’et.

Bumbagen er en taske som både er super trendy men også praktisk hvis man vil have hænderne fri og se cool ud på samme tid – det er en klassiker vi heldigvis aldrig slipper for, og fantastisk at Depeche altid formår at udkomme med nyt design, og detaljer!

Shop dem før dine veninder allerede i dag fra kl. 12:00 med koden BRIGIDA10 får du -10% på alle styles. Koden må gerne deles med dem du holder af.

It is fashion week in Copenhagen this week, and what better week can there be to launch this beautiful bag collection from Danish Depeche ?!

3 new, trendy, practical and beautiful bags will be available online today at 12:00. Go get your favorite

Reklame Depeche | sponsoreret | ad

Tags : brigida martinezcopenhagenDanish designdepecheeulædertaskeleather bagtasker