close
img_4992.jpg

Et sæt som både kan dresses op og ned til hverdag / fest – bukserne sidder virkelig godt og de fine lynlås detaljer giver dem et råt touch – jeg har stylet dem med min læderjakke fra Depeche med et par sneakers for et mere sporty look!

Skindbukser og jakke er to stilsikker klassikere i garderoben, da det eksklusive materiale kan findes frem vinter efter vinter som et lunere alternativ til fx. jeans. Hvis du endnu ikke ejer et par læderbukser, kan du roligt investere i disse denne sæson, da skindbukserne er en af efterårets og vinterens key items!

Du kan selvfølgelig aldrig have nok læderjakker. Er du mere til den klassike læderjakke uden nitter eller quilt, er denne enkle udgave af bomber-sporty et godt bud. Jakken er helt nede på jorden og uden de mange, vilde detaljer. Perfekt til alle outfits!

You can never have too many leather items! Love my crazy cool leather pants with pockets and zipper details. They are perfect for everyday. You can style them with this cool leather jacket from Depeche.

In collaboration with https://depeche-denmark.com/?switch | relame

Tags : brigida martinezDanish leather designdepeche leather jackethow to style leather pantsLeather pants