close
img_2696.jpg

SS21 læder nyheder vælter ind på shoppen hos danske Depeche! Jeg har modtaget denne skønne sporty jakke i læder med fine guld lynlås og elastik på ærmer. Jakken er en cool combi af både bomber og sporty, hvilket gør det nemt at style den til både hverdag og lidt mere feminine items fra din garderobe.

Læderjakker er et hit år efter år, og intet tyder på at det ændre sig – Depeche er efter min mening super dygtige til at designe forskellige læderjakker, som gør det nemt for hver og en af os at forelske os i dem. De har et bred udvalg af både rå, klassiske, casual og den sporty at vælge imellem.

En læderjakke er et must-have basis-item i enhver garderobe, en god investering , for den kan bruges år efter år.

Hop ind og shop den nye SS21 kollektion online Depeche har med garanti en læderjakke der passer lige til dig.

I samarbejde med Depeche | reklame

Tags : brigida martinezdepeche ready to wearmode