close
img_0102.jpg

Why there’s no need for a logo at Bottega Veneta…

I sidste uge kom jeg hjem fra Dubai, og da vi rejse d. 26 lige efter jul fik jeg ikke åbnet / brugt mine julegaver. Da jeg kom hjem, kørte jeg direkte hjem til familien i Odense, og endte med at blive en lille uge med Vali. I går var min første dag i vores dejlige hjem og jeg fik åbnet min nye iPhone 12, et par smukke diamanter og denne dustbag fra Bottega Veneta!

Jeg er ikke så vild med store logoer, men er glad high-end brands, og Bottega er blandt mine favoritter. Jeg er især glad for deres sko og shopper også herre kollektionen til min kæreste. Elsker at det er underspillet, men man er ikke i tvivl om, hvilket brand det er.

Denne skønne taske/ toilettaske er faktisk fra herrekollektionen, men også unisex – jeg elsker dens simpelthed og klassiske utrykt med et twist.

Sidst jeg kiggede på den var tilbage i oktober, da jeg var i Dubai, men forelskede mig i den creme farvet, dog vil den lide af pletter fra mine beauty produkter, så sort er klart den rigtige farve.

Den kan selvfølgelig shoppes online eller i butikken på strøget, pris 5.500,- kr.

Jeg elsker hvert lille detalje.

Håber i er kommet godt ind i det nye år, og i alle har det godt og passer på jer selv og jeres kære.

Kærlig tanker, Brigida

Tags : Bottega Venetabottega veneta toiletry bagmoda