close
img_8184.jpg

Kæreste følgere,

Dette indlæg handler om noget vi alle ikke kan leve uden, nemlig dejlig mad. Jeg har simpelthen fået så mange forespørgsler på, om jeg ikke vil dele de steder jeg spiser når jeg er i Dubai, fordi jeg deler en masse på mine SoMe stories, så det vil jeg selvfølgelig gerne.

Dubai har hundredevis af magiske restauranter og man får en fantastisk gastronomisk oplevelse hver gang. Derudover er servicen så fantastisk, at man selvfølgelig kommer igen.

Jeg er 1.62 og let som en fjer, men jeg elsker elsker mad og lækre cocktails, og at få en sanserejse hvor mine smagsløg og duftesans bliver forkælet. Der er selvfølgelig så mange steder man må opleve, så er det svært at komme på alle, men her er et par af dem jeg elsker!

The Duchesse på Jumeirah 1 – La Mer North, Zuma Gate Village 06, Shanghai Me Gate Village 11, Scalini Four Seasons Resort-Jumeirah Beach Road, The Maine 3 locations, The Galliard The Address Downtown, Gia The Dubai Mall, Nammos Four Seasons Dubai.

Til de af jer som bl.a har skrevet, så book i god tid – lige i disse dage ef alt fully booked pga. nytår, men efter d. 3 er der mere stille. Jeg vil anbefale at man booker middag fra kl. 20:30 hvis ikke man har små børn pga. hyggens og stemnings skyld.

Tak for besøget, enjoy 🤎

Tags : dubaiDubai foodDubai restaurantGastronomiMadoplevelse