close
img_2058.jpg
Endnu en klassiker til min Depeche samling – denne smukke taske/ clutch i en lækker og blød skindkvalitet, dekoreret med en kraftig metalkæde på frontflappen, giver et feminint look med et råt twist til dit outfit.
Tasken kan bæres både som clutch og crossover, som er mere funktionel til hverdagen – den har plads til de vigtigste ting når du er på farten.
I har nok bemærket, at jeg er ret vild med takker og elsker at have lidt at vælge imellem afhængig af hvilken look jeg er i humør til. 
Tasken er fra deres nyeste kollektion og jeg kan kraftigt anbefale at gå på opdagelse på https://depeche-denmark.dk og få gode ideer til juleønskerne eller gaverne, du vil opdage at der er noget til enhver kvinde! 
Day-to-night bag – It’s have roomy enough to your phone, pen, keys, and all the going-out essentials for a cocktail night with your girls. 
Small bag / clutch in soft leather quality. This clutch is decorated with a strong metal chain on the front flap, which gives a feminine look with a raw twist.
Find large, small, woven or leather crossbody bags in Depeche’s autumn-winter collection 2020! Shop online on https://depeche-denmark.com/?switch

In collaboration with depeche-denmark.com | reklame


Tags : bags depechebrigida martinezDanish leather designdepecheeu