close
img_2027-1.jpg

Need the Perfect Bag for a Holiday Party?

Den lille metallic

Har fået fingrene i denne lille taske/ clutch i blød og lækker nappalon skindkvalitet, som har et metallic look. Tasken er dekoreret med en bundet skindsløjfe på fronten, hvilket giver et feminint og smukt look. Den kan selvfølgelig bruges til både dag og aften, den pifter enhver outfit op.

Tasken er fra Depeche’s nye kollektion og findes også i sort og tobacco til en formidable pris – faktisk så er den perfekt til en lille julegave. Depeche går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan være sikker på at du investere dine penge det rette sted!

Der er selvfølgelig plads til at det vi kvinder ikke kan gå uden for en dør uden!

Love my new small bag / clutch in soft nappalon leather from Danish Depeche. The bag is decorated with a tied leather bow on the front, which gives a feminine and beautiful look. It’s perfect to touch a casual look up or for evenings.

In collaboration with https://depeche-denmark.dk #reklame

Tags : bagsbags depechebrigida martinezlædertaske