close
img_0675.jpg
En taske jeg særdeles er glad for er denne fine læder clutch fra danske Depeche!
Tasken har en perfekt størrelse og er i 100% blød skindkvalitet. Tasken er dekoreret med en smuk flæse effekt, hvilket giver et feminint og eksklusivt look. Denne clutch lukkes i toppen med magnetisk lukning.
Indvendigt har den et primært rum med plads til både mobiltelefon, pung mm. Derudover er der en lille lynlåslomme med plads til nøgler og en lille åben mobillomme, så alt de vigtigste ting kan være i.
Jeg har virkelig fået den brugt en del, både til hverdagsbrug og til aftner med høje hæl – jeg synes den har et eksklusivt look som går til enhver stil og den er super praktisk at holde, da den ikke er for store.
Prisen kan alle være med på, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, shop den her
The bag every woman should own!
The simple design and size of this cool bag makes it practical and classy! So easy to style and love the stylish look!
Tags : bags depecheclutchdepecheeuleather clutch