close
img_4581-1.jpg

Alle kvinder har et behov for en stor taske, som er let at have med – den behøver ikke at være større end denne, hvis du er god til at pakke.

Shopperen er praktisk til arbejde, studie eller til en kort weekendtur. En weekendtaske er en investering, da det som oftest er en taske, man bruger periodisk og ikke skifter ud særlig tit. Derfor går jeg op i, at min weekendtaske kan leve op til lang holdbarhed og kvalitet og ikke mindst en flot, tidløs stil, som denne fra Depeche i ægte skind.

Denne fine shopper er i blød og lækker skindkvalitet har et smukt vintage look, med en flot struktur i skindet og den lukkes i toppen med lynlås. Du kan uden problemer have din en 13″ computer til en A4 mappe i den, så den er perfekt som hverdags/ arbejds taske. Og som noget ekstra har den en lille ekstra clutch indeni hvor du kan opbevare din pung, mobil mm.

Bliv inspireret til dit næste taskekøb. På Depeche finder du alt fra fine skuldertasker til smarte og praktiske rygsække. Find din næste taske her.

Gone are the days of teeny tiny micro bags – this season’s latest trend has practicality in mind. Oversized tote bags are sweeping social media, not least because they are the perfect get-away companion. A hefty mega tote can hold all your necessities!

Go on Depeche and discover the collection of new bags in various colors and sizes!

In collaboration with https://depeche-denmark.com/ #reklame

Tags : Danish leather designDepechedepeche leather bagshopper bag