close
img_4309-1.jpg

Tasken er en af de vigtigste accessories, og det er bare om at finde favoritten, der fremhæver din personlige stil.

90’ernes store hit har længe været en del af modebilledet, og de praktiske, fashionable bumbag tasker er i høj grad kommet for at blive. Jeg har stylet min nye cool Depeche taske til en lille tur gennem strøget i mit comfy outfit med min camel-farvet trenchcoat. Tasken giver det lille ekstra og nedtoner lidt de fine detaljer med de rå lynlås og helt sort læder!

Denne bumbag er i blød og lækker skindkvalitet. Tasken er dekoreret med lange læder snore med små nitter på lynlåsene,en front lomme, samt chunky lynlåse – perfekte taske til hverdag og arbejdsbrug, som heldigvis aldrig går af mode og praktisk, når du kun skal have få, essentielle ting med på farten.

Shop den på Depeche og gå på opdagelse i deres læderunivers og bliv forelsket.

The bag is one of the most important accessories! It’s just about finding the favorite that highlights your personal style.

The ’90s big hit has long been a part of the fashion scene, and the practical, fashionable bumbag bags have come to stay. I styled my new cool Depeche bag in today’s comfy outfit with my camel-colored trench coat. The bag gives it a little extra, love the raw zippers and all black leather!

This bumbag is in soft skin quality. The bag is decorated with long leather cords with small rivets on the zips, a front pocket, as well as chunky zippers – perfect for everyday and work bag, which fortunately never goes out of fashion.

Shop it online on https://depeche-denmark.com and explore their leather universe.

In collaboration w. Depeche ~ Reklame

Tags : bumbagDanish leather designfestilval bumbagspeecheeu