close
img_1133-1.jpg

Berlin is full of cozy and trendy addresses.

From typical hipster bars on the corner to the most luxurious restaurants with star chefs and everything in between

Overstånede er et absolut must-oplevelse i Berlin, du får simpelhen ikke fået stimuleret dine smagsløg hvis ikke du besøger restaurant.

Jüdische Mädchenschule, eller jødisk pigereskole, blev bygget i Berlin i 1930 af arkitekten Alexander Beer.

I dag er Jüdische Mädchenschule, den gamle gymnasium tryllet om til den dekorativ og populær Pauly-Saal restaurant, hvor der serveres udsøgte retter, som delvis er tilberedt med produkter, der er dyrket i restaurantens have.

Det var en vild oplevelse og sidde i de gamle saler, som stadig har en lugt af gamle skole, samt at gå rundt derinde og ikke være i tvivl om hvad det engang var. I dag er bygning genfødt som restaurant, hvor den ny ånd overvinder historiens mørke tider. Servicen er helt i top og maden var helt fantastisk!

Vi fik en 5-retters menu med både vin og drinks og 2 ekstra retter som var en overraskelse fra kokken uden beregning – enormt kært!

Benedict Bakers

En café du må besøge er Benedict Bakers, som laver søde og salte delikatesser hver dag, og det daglige skiftende sortiment spænder fra rustikke husholdningsmaskiner, hjemmelavede kager, desserter og udsøgte frokoster – fantastisk kaffe og friskpresset juice – stemning er hyggelig med højt til loft – der er by the way virkelig lang kø for at få en plads hvis ikke man har reserveret bord.

Everything is so fresh and beyond delicious! Our favorite breakfast spot in Berlin!

The Flying Monkey

Er du til det asiatiske køkken, så kig forbi The Flying Monkey som servere byen bedste dumpings – en lidt anderledes mørk atmosfære men ret cool og gode priser.

Jeg elsker at prøve noget nyt af og til og elsker det asiatiske køkken – i sær thai men her var det japanske ret godt!

Grill Royal

Er du til både steak og seafood så er Grill Royal lige dig – et eftertrækket spot i Berlin med udsigt til vand og by – lækre vine og du går ikke sulten derfra. Er du i sæson for Asparges så er du i himlen. Restauranten er kendt og velbesøgt af celebrities og yngre kvinder med olde under armen, men udover det er alt godt. En smule mere posh i publikummet, og stilen er meget i den tyske smag. Maden var skøn!

Det var min lille guide til nogle af de steder jeg besøgte under min lille tur…

Love // Brigida

Tags : BerlinBerlin foodtravel