close
img_0472-1.jpg
Jeg er så taknemlig denne sommer! Det er første gang i mit liv, at jeg ikke kan rejse i disse måneder takket været Covid-19 epidemien, samt er det første gang i mange år jeg ikke er så hårdt ramt af pollenallergien, som normal dræner mig for energi – jeg er ikke til at holde ud på denne tid af året i Danmark.
Normalt rejser jeg det væk, da jeg kan mærke en vanvittig forskel i andre lande, men i år har jeg virkelig været utrolig heldig, selvom jeg dagligt vågner og frygter at jeg bliver ramt på ny.
For et par dage siden skudte min søde fotograf og jeg billeder af nye styles til invogue – jeg står og hænger ud ved denne smukke plante, som by the way matcher mit look!
Du kan lige nu shoppe både denne fine top fra danske Design By Lærke, samt denne super smuk mini skirt fra invogue – begge items er til at finde på invogue.dk – mega cute denne sommer!
Tilføj dit look lidt sødme, mod og mystik – style det sammen eller hver for sig, til både fest og hverdag.
Ønsker jer en skøn søndag! Nyd livet mens vi har det og pas på hinanden til vi tales igen.
Love Brigida
* Super cute and casual, women’s summer clothing should be fun and comfy…
Summer fashion is all about making your style breezy and effortless, on invogue.dk you’ll find everything you need to put together cute summer outfits for women.
Tags : brigid martinezdesign by Lærkeinvoguedkmodeblogsommertøjsummer fashion