close
img_0285.jpg

Det er noget tid siden jeg sidst har fortalt jer en. nyhed, som ikke kun omhandlede reklame for forskellige mærker – jeg har det sidste stykke tid været på en rejse som har taget enormt meget af min tid, energi, og jeg har måtte bruge alle mine kreative evner og huske de vigtige ting jeg har lært af alle mine erfaringer gennem min tid i mode/tech-branchen….

For under en uge siden gik jeg i luften med mit nye hjertebarn invogue.dk – et nyt dansk shoppingsite for kvinder, der som jeg elsker mode som ikke må koste en million, og ruinerer os, samtidigt med at vi gerne vil ligne en million.

invogue – tidløst med et twist

invogue er skabt til kvinden, der ikke er bange for at fremhæve sin feminine side med et cool og girly look. Jeg har altid været fortaler for, at vi er kvinder og der intet forkert eller mindre cool er, ved at vi fremhæver det og står ved vores femini side – kvindelighed kan aldrig blive tacky, selvom mange medier af og til prøver at diktere for os!

invogue guider jeg og mit lille team dig til, hvordan du kan style tidsløse items på forskellig vis. Vi stiler efter at forny vores mode-univers med håndplukkede items, hentet direkte hjem fra mine rejser rundt om i verden. Du finder derfor nøje udvalgte items, som du ikke finder andre steder. invogue er mode-universet med limited favoritter, der fokuserer på langtidsholdbare klassikere, som du har lyst til at beholde i din igarderoben til evig tid.

Med fire årstider, og ligeså mange mode-sæsoner, er det et must, at du kan opdatere din garderobe med de seneste trends – uden at tømme bankkontoen. invogues kollektioner er både budgetvenlige, feminine, anvendelige og afslappede, og kan mixes på kryds og tværs. For mig har eksklusivitet aldrig handlet om High-end mode og logoer, men om du har god smag og klæder dig så du udstråler selvsikkerhed og klasse, uanset hvad der står i nakken på dit outfit!

Hvis i kender mig ret, så har jeg hele mit liv gået all in på second hand konceptet – jeg startede en af de første grupper for piger på facebook med konceptet, som jeg senere solgte til en dansk virksomhed med second hand konceptet – derefter var jeg PR-Pige på Trendsales, og havde mange ansvarsområder med både second hand, spot fake items, og mange danske kendtes garderober til at finde must-haves til modemagasinerne. Siden 2015 gik jeg selvstændig med SoMe og administrerer forskellige danske virksomheders medier. Fordi second hand altid har fyldt så meget i mit liv, er det derfor super naturligt, at jeg har taget konceptet med på invogue, hvor vi præsentere jer for at shoppe unikaer direkte fra min private garderobe, og som jeg i mange år har solgt på min private garderobe “Martinez Wardrobe” på Instagram.

Efter flere års efterspørgsel på en webshop med min personlige stil, at have arbejdet i modebranchen i så mange år, som både blogger, stylist og model for mange danske brands og multibrands shops – så følte jeg, at det var nu og sådan blev invogue født og jeg kan nu byde jer hjerteligt velkommen til et univers, der er Limited for You; invogue.

Siden jeg / vi launchede invogue for en lille uge siden er jeg helt blown away – jeg har fået så meget kærlighed og støtte fra folk jeg ik havde regnet med og en masse nye spændende projekter er sat i gang med andre skønne mennesker fra samme branche, så jeg er vild spændt og glæder mig over at denne rejse er startet så positivt.

Jeg har altid gået meget op i kvalitet fremfor kvantitet, hvorfor jeg har valgt at samarbejde med min faste fotograf, som er en deal af invogue teamet, nemlig super dygtige Ekaterina @Photobyyaltykova som skyder billederne af mig, udover at hun er dygtig og nem at arbejde sammen med, så er hun en definition på only good vibes! Love her!

Jeg håber i har lyst til at tage med på min rejse, tjek vores kollektion ud, se mere på invogue.dk

// Jacket & Dress invogue // Sandals Christian Louboutin // Bag Chanel // Glases No name from New Y //

* After years of people asking me after a webshop with my personal style and having worked in the fashion industry for so many years, as a blogger, stylist and model for many Danish brands and multibrands shops – then I felt it was the right time for me to start this new and beautiful journey.

I can now warmly welcome you to a universe limited for you; invogue.dk

Since launching invogue a week ago, I have been completely blown away – I have received so much love and support from my followers, friends and family. I’m really excited and thankful for this journey has started so positively.

I have always been very picky about quality and who I’m working with, and I’m lucky that I got the opportunity to work and collaborate with my photographer who join my tiny invogue team. Ekaterina is super talented and she also is the definition of Only Good Vibes! @Photobyyaltykova we Love here!

I hope you would like to join my journey, check out our collection on invogue.dk

Tags : Bri gid martinezfashioninvogueinvoguedkmode stylistonline shopping