close
facetune_14-01-2020-22-58-54.jpg

Pleasing your eye and definitely complete my outfit…

Jeg har ladet jer vente lidt med at vise jer denne sorte lak croco-drøm fra Depeche! En taske som kan det hele, den er så fin i størrelsen med to separate rum og de cooleste detaljer med lynlås, håndtag og rem – jeg elsker modellen, fordi den er så anderledes, samt kan jeg ikke stå for dens eksklusive udtryk.

Tasken er fra deres Spring/Summer kollektion, som er lige på trapperne! Jeg ser frem til at vise jer flere af mine favoritter fra Depeche under modeugen, og ellers følg med herinde, og lad dig inspirerer eller gå på opdagelse på Depeche‘s online-site.

// Bag Depeche // Heels Bottega Veneta // Denim ZARA // Top Own Design //

For the bag fans! Look at this little black thing! I really think that it’s goes with any outfit you like. This beautiful bag is from the Spring/Summer Collection and coming soon on depeche-denmark.com.

In collaboration with depeche-denmark.com

Tags : bagsciffdepecheeukøbenhavntasker