close
facetune_15-11-2019-21-03-05.jpg

I går fejrede vi jul på restaurant Silo, da Vali i år holder jul med hans far til og med den 26 december – jeg rejser ned til min familie og senere i december flyver Alexander ned sammen med Vali til mig.

Vi havde bestilt en 4-retters julemenu på Silo og udsigt, så Vali kunne nyde af at bruge kikkeren udover Nordhavn.

De fleste af os kender december måned, som en af de travleste på året, hvor vi alle forsøger at jonglere karriere, uddannelse, privatliv og fornøjelser sammen, og det gælder også i vores lille famile på tre. Udover at julen fylder hele kalenderen, alle de gaver som både skal gives og åbnes er i sig selv ret hektisk – men Vali fylder også år midt i december, så det kræver en masse planlæggelse og overskud til, at han også føler at han bliver fejret, og alt ikke går op i jul og advent, derfor rullede vi til Odense inden hans rigtig fødselsdag og holdte det med min familie, hvor han fik en masse krammer, gaver og vi alle hyggede med lidt bowling. Han blev også fejret til en fælles-fødseldag med fire fra hans klasse, og igen hos hans far, hvor han var på sin rigtig fødselsdag og sidst og ikke mindst igen da han kom hjem til København fra Fyn om søndagen. For vores vedkommende har der i den grad været run på! Jeg elsker at se ham glad, og ved at han er blevet så stor, at han sætter pris på de ting mor og Alexander gør for ham i hverdagen. Når man er blevet mor, finder man ud af, at man ikke længere kommer i første række.

Fordi vi i år ikke holder jul sammen eller er i DK skulle ingen af os snydes for hygge, kærlighed og julestemning, så vi fejrede jul på en hel alm. onsdag – Vali har i langt tid ønsket sig en rigtig gamer-computer og har sparet lidt op til den, men der er langt vej endnu i den piggy bank – så Alexander og jeg bestilte en til ham, som selvfølgelig skulle bygges helt fra bunden og ku alt det en gamer-computer skal! Han blev fuldstændig overvældet, og glad for den! Det er en følelse der er så skøn som forældre og nu kan han glæde sig enormt til han kommer hjem fra en lang ferie i varmen, hvor han rigtig kan nørde!

Når man føler man har tryghed, ro i hverdagen trods travlhed, ens arbejde går som man ønsker det, parforholdet fungere som det burde, og ens barn er velfungerende, så er det svært at ønske sig mere, alle ønsker bliver materialistisk og når man også har en kæreste, som har næsten alt og jeg selv ikke mangler noget, så er det svært at finde en gave, som man oprigtig bliver lykkelig over at få. Jeg er den svær type mener Alexander – der skal meget til, for at imponere mig, og at give pigen som har det hun ønsker sig, eller selv kan købe det, samtidigt med at jeg ved hvad jeg ikke vil have, så kommer man åbenbart på prøve. I går blev jeg super overrasket og rørt af flere grunde.

Tilbage i marts måned gik jeg ned til Bucherer for at kigge på et nyt Rolex – jeg er tidligere ejer af to, som jeg solgte fordi jeg ville have noget nyt – jeg følte at jeg havde lyst / råd til at lave en lille investering. Da jeg sad der, blev jeg gjort opmærksom på, at de nye modeller vil rulle ind ultimo 2019 og i starten af 2020, så jeg gjorde mig selv en tjeneste og ventede med at købe noget af det der allerede var på markedet, og i stedet sammensat jeg mit drømme ur, som jeg ønskede det, en større model, lidt mere maskuline, i stål og hvidguld. Alt er sammensat efter min smag. Nu var jeg den første i landet som stod på ventelisten til præcis det ur, jeg blev skrevet op og gik og ventede, og ventede, så længe at jeg gav op, og ville købe et andet da jeg var på Bali, og igen, da jeg var i New York, og igen da jeg var i Marbella og igen alle de steder jeg kom til. Alexander vidste at jeg vill købe et fordi, jeg ik troede det var muligt – de havde mit nummer, mail og alt kontakt info, så jeg skulle bare vente. Det kom aldrig, fordi min kære kæreste ville overraske mig, og give mig en af de gaver man ik bare får på en alm. Jul – han vidste, at jeg hver måned håbede på det kom, og vi var enige om, at ingen andre ur ville gøre mig tilfreds, så jeg lyttede og ventede.

Igår købte jeg den sidste gave til ham, som var et par Tom Ford solbriller fra Poul Stig – og ugen inden var jeg forbi Bottega Veneta og købe en ny pung, som han havde ønsket sig – to rigtig fine gaver, som jeg havde glædet mig til at se ham åbne.

Selv havde jeg ingen ønsker udover en rejse, et par ekstra sandaler fra Bottega, en ny Chanel taske og mit Rolex – jeg vidste at jeg stod på venteliste stadig med mit ur, og det samme med en Chanel taske, så tænkte, at han vil gå efter en gave hos Bottega.

Men under desserten i går, fik jeg en lille drille gave, som var en vandflaske til når jeg er på farten… jeg så åbenbart lidt skuffet ud, og efter 10 min. Fik jeg en lille fin pakke, som jeg håbede jeg ku lide – jeg havde på ingen måde tænkt tanken, håbet eller troede at han ville give mig, det ur jeg havde bestilt og drømt om i nu 9 mdr. !!! Wow! Jeg blev først overrasket, så glad, så rørt, og til sidst gik det op for mig, hvor meget han kære om mig. Udover gaven, uret så er det også den tanke og det han har lagt i det, for at få det til mig og holde det hemmeligt, sørget for at instruerer personalet i at lyve for mig, og slet ikke kontakte mig hvis det kom, samtidigt med at han frygtede at det ik ville komme i tide. De ringede til ham i fredags og uret var landet, perfekt timing til jul og 10 timer før jeg skulle på et fly! Jeg er så taknemlig over, at han tænker til den mindste detalje, bare for at se mig smile fra hjertet!

Ku ik ønske mig andet, jeg havde de to drenge som betyder mest i mit liv ved min side, alle blev vild glade for deres gaver og en skøn måde at ønske hinanden en glædelig jul, og på gensyn til genforening i 30 grader om 10 dage.

Jeg er en mega glad pige, som går på juleferie med ro i sjælen, et smil på læben, går min familie i møde som jeg har savnet og et nyt år med de mennesker / samarbejdspartnere som jeg virkelig kære.

Glædelig jul til alle jer skønne mennesker, som læser med – lad os alle gør vores for a better place to live i 2020!

Billeder af uret kommer snart…