close
design-uden-navn.png

Let’s talk beauty…

I dagens indlæg tager vi et smugkig ind hos Hend Beauty – jeg fortæller jer lidt om, hvad jeg laver i deres skønhedsunivers.

Hos Hend Beauty tilbyder de en række skønhedsbehandlinger som fx hårfjerning, ansigtsbehandlinger, botox og meget mere. Alle behandlinger udføres af henholdsvis læger, sygeplejersker, kosmetologer m. fl., som alle er uddannet inden for hver deres områder.

Du er derfor i trygge og professionelle hænder, selvom du ikke skal gennemgå en kirurgisk behandling. Hvis i kender mig ret, vil jeg aldrig anbefale noget hvis ikke jeg kan stå inde for det. På egen krop er jeg super tilfreds med de forskellige behandler jeg løbende får, hvorfor jeg kommer igen, og igen. Udover at jeg er tilfreds, så er det nogle fantastiske og smukke kvinder som jeg behandles af, og senest af Jalal Alimoradi, som er uddannet speciallæge i neurologi på Københavns universitet, og som også har sin gang på Herlev hospital, neurologisk afdeling og ansvarlig på BOTOX ambulatorium.

Skønhed er et begreb, en følelse og handlinger som for mange har et meget personligt præg...

Når jeg tænker skønhed, tænker jeg på en samlet udstråling, en kombination af dit indre skøn, der kommer til synde i dit selvværd.

For mig er skønhed at se naturlig ud, og at være glad for det du ser når du kigger dig i spejlet. Jeg har altid følt, at man skal følge sit hjerte også når det kommer til en lille retouching på sit ydre. Alt med måde.

Hvorfor Botox.?

Om lidt fylder jeg 35 år, og det betyder at jeg som alle andre med årene er begyndt, at få

lidt rynker på min panden, og mellem brynene. Rynker er en aldringsfænomen. Med alderen  bliver huden tyndere og mister den volumen pga. tab af de forskellige komponenter i huden f.eks. kollagen, hyaluronsyre etc. Men jeg har muligheden for at forebygge det, og lave en lille ændring, hvor jeg stadig er mig 100% bare uden rynker. Når jeg ser mig i spejlet efter en lille behandling hos Klinik Ziiba, så gør det mig glad. Jeg vil ikke snyde eller blive snydt, og mit issue er så lille, indgrebet er uskyldig og velovervejet. Det er min 4. Gang i mit liv med BOTOX, med henblik på forskønnelse.

Udover at komme af med linierne, så bruger jeg Botox som behandling mod min migræne. Store studier har vist signifikant effekt og lindring migræne ved botox behandling. Så for mig er det en win win situation. I forgårds blev jeg for første gang behandlet hos Klinik Ziiba, som ligger hos Hend Beauty, og jeg kan allerede se og mærke en forskel. Derfor Botox.

Hvorfor ansigtsbehandling; Microlifting – Vitamin Booster?

Jeg elsker, elsker at være velplejet, og er sikker på vores venner, familie og kærester synes det samme. Jeg bor i Danmark som har skiftende klima og det er hårdt for huden, vores ansigter er den del på kroppen, som altid er ubeskyttet mod vind, sold, blæst og kulde, så det er ekstra vigtigt at pleje det indefra, så du kan stråle udfra, for ikke at nævne hvor fantastisk det føles, også når du får muligheden for at læne dig tilbage, lukke øjnene og enjoy the moment!

Samme dag inden jeg fik lidt Botox, blev jeg forkælet af smukke Disam @disam_bel, hos Hend Beauty.

Jeg fik en skøn Meso Vitamin Booster

(En fugtgivende, nærende og opvækkende behandling, der stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Behandlingen fugter huden og tilføres elasticitet og fasthed. Varighed 1 time til 995,- kr. ), og Microlifting (Behandling med Hydralift forebygger og reducerer slaphed i huden, hvorved fugt og en ungdommelig spændstighed tilføres huden. Produktet er en effektiv metode til at fremme sårheling, reducere mørke rander og til behandling af nedsunket eller rynket hud. Varighed 40 min. til 950,- kr. )

En fantastisk kombination, som efterlader huden smuk, velplejet, fugtig, og sund – det både ses og føles lækkert! Det er min anden gang jeg får behandlingen af Disam, og jeg er virkelig fan af både hende som person og hendes faglig dygtighed.

Silky & smooth legs! Fordi ingen kan lide hår!

Yes, jeg får også forkælet mine ben ( halve ben ) hos Hend Beauty – why? Fordi jeg ikke orker barbering, det stikker, det grimt og det vokser som ukrudt, nobody likes that! I mange år har jeg istedet for barbering, fået sugaring eller vokset halve ben, fordi jeg elsker at de er glatte og bløde, men har besluttet mig for, at få permanent hårfjerning med laser. I næste uge skal jeg have min 3. Behandling. ( hvorfor kun halve ben?) fordi jeg ikke har særlig meget hår.

Når jeg får laser mod uønsket hår, som på halve ben og bikinilinje, så er det skønne Hanuda som behandler mig, hun er indehaver af klinikken Hend Beauty som ligger på Rødovrevej 247. Hun har samlet et stort og varieret team under samme tag, som alle er selvkørende specialister i hver deres fag. Klinikken har tidligere på året åbnet op for nye lokaler på samme adresse med en større vifte af skønhedsbehandlinger til både ham og hende!

Det er fantastisk, at man kan blive “fikset” fra top til tå et sted, og gå derfra med en stor tilfredshed! Kan varmt anbefale klinikken og teamet!

Book din behandlinger på https://hendbeauty.onlinebooq.dk @hendbeauty_m | https://www.ziiba.dk @klinik_ziiba |