close
facetune_14-11-2019-00-48-43.jpg

Kombinationen af afslappet og cool er lige mig, og jeg elsker at man kan mixe som man vil. Heldigvis er der ingen regler for, når det kommer til kombinationer længere og det er så befriende!

Efterår/ vinter sæson er mine favoritter når det kommer til mode, netop fordi at du kan putte dig selv i lag på lag og elsker hatte til – dette look består af min smukke fine taske, som er et cross over taske fra Depeche, som denne efterår har lanceret en limited edition ternet kollektion! Jeg er vant til sort læder fra deres side, men igen viser de at fornye sig med term i ruskind, den er perfekt som taske, lille rund clutch eller større pung, og findes by the way i tre forskellige farver! Min zebra skirt og jakke er fra den nye kollektion af Anine Bing, min finebluse er fra Emm Copenhagen og kan købes på Dressit.

// Clutch/bag Depeche // Jacket/skirt/top Anine Dressit // Shoes Kenzo // Hat Hermès // Netto //

In Copenhagen we’re between fall and winter and it’s definitely my favorite time of the year, really hate cold weather but love the fashion part of it! You can literally mix everything together and it’s looks cute and very cozy! Look at my pretty little bag from danish Depeche and my new items from Dressit! Go explore both website for more pretty items from the new collection!

In collaboration with Depeche & Dressit | pictures by Gravesen Graphics

Tags : brigida martinezdanish desigdepecheeudressitfall fashionkøbenhavnmoda mujer