close
img_7307-1.jpg

Vi har set leopard, tiger, zebra, slange og nu byder velkommen til croco hos Depeche!

Jeg elsker fornyelser og denne nye croco sort crossover/computer sleeve er fantastisk! Den er perfekt som store clutch, over skulderen og til din 13″ computer – selv bruger jeg den til lidt af hvert, fordi jeg er vild med dens flotte glans, samt eksklusive look! Tasken er lavet af præget koskind med det flotteste croco print og har et stort rum med to mindre mobillommer, samt aftagelig og justerbar rem.

Denne smukke croco kollektion har flere smukke items i serien, som er vild flotte og jeg vidste at jeg måtte eje denne! Prisen er igen noget vi alle kan være med på og jeg er sikker på, at du vil elske kollektionen, som du kan købe online på Depeche eller hos de forskellige forhandler i landet.

// Studs clutch, shirt, pants ZARA // Croco crossover Depeche // Scarf Calvin Klein // Sandals Chanel //

Hope you like my new beautiful crossover/ computer sleeve in croco from Danish Depeche!

This bag is from the new “Croco” collection and there is so many beautiful items from the same collection. Take a look at their website on depeche-denmark.com and get inspired.

In collaboration with Depeche

Tags : computer slevecomputertaskeCopengagendepecheeu