close
img_2708.jpg

Endelig har jeg fået tid til at vise jer hele dette look og fortælle om min nye begejstring af mine nye læderjakke fra danske Depeche!

Læderjakker kan man aldrig få for mange af, alle mine læderjakke har hver især de cooleste detaljer og sjovt nok er 80% af dem fra Depeche – denne læderjakke med frynser er finally udkommet online og i butikkerne.

Jakken er en drøm og alle kigger og spørg på den når jeg har den på, fordi den er rå, fyld med detaljer og frynserne taler helt for sig selv. Jeg elsker at de ting som engang var trendy vender tilbage i fornyet udtryk og Depeche er utrolig kvikke og first movers herhjemme, når det kommer til læder trends!

Frynserne er på hylderne every where, men jeg har endnu ik set en cooler jakke end min. Jeg kan ikke få nok af frynserne og har også måtte eje en del fra deres kollektion som ikke er til at stå for!

// Jacket & clutches Depeche // Short Armani, boots Christian Louboutin //

I guess you all already know how much I love fringes! Who doesn’t love the cool movement and details? This leather jacket is absolutely gorgeous, the details are dope!

You have already seen some of my little bags with fringes and yes, this jacket is also from Danish Depeche. Go check out their collection, I’m sure you will adore it.

In collaboration with Depeche.

Tags : Depechefringesleather fashion