close
img_2483.jpg

A little treat to me, from me…

Jeg kom hjem til denne flotte æske efter en lang fredag, hvor jeg hele dagen har haft travlt i forbindelse med kunder – jeg kom hjem og på mit bord var en stor pakke landet.

Jeg har forkælet mig selv med disse super cool og rå boots fra Christian Louboutin i sort neopren – jeg elskede dem fra første gang jeg så dem i butikken her i byen, men desværre var de ikke i min str. Jeg har en lille fod, så min str. Er nærmest umuligt at få fat på worldwide, men ved en tilfældighed faldt jeg over dem på Mytheresa, og jeg måtte slå til. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker sko, og har altid haft en svaghed for de røde såler, prisen på disse er 8.165,- kr. ( 1095€ ) – Selvom jeg altid får ondt i hjertet når min konto får trukket dens slags beløber på et enkelt item, så er jeg også 100% sikker i mit køb.

Det jeg elsker ved dem, er at de kan bruges til rigtig meget, er fantastiske at have på, har en god højde og ikke mindst så er de rå og cool, og de marcher min stil!

Jeg glæder mig til at vandre rundt i dem, og vise jer dem på med et helt look!

Tags : black neoprene louboutinChristian Louboutin bootsklub outin bootsmy theresared soles