close
facetune_22-08-2019-19-22-01.jpg

Let’s be real… When done right extension can look flawless.

I dag vil jeg komme med lidt tips omkring hår, og hvorfor jeg har extensions i, når jeg i forvejen har kraftigt og langt hår – årsagen er meget enkel, jeg er faldet for Hairtalk Extensions, og jeg kan næsten ikke leve uden.

I april 2017 blev jeg introduceret for Hairtalk Danmark, og Pia som både er medejer og repræsentere det danske marked. Vi faldt i hinandens smag, og selvom jeg altid har haft det lidt svært med extensions, så blev jeg vild overrasket over Hairtalks fantastiske kvalitet. For mig har extensions altid været et absolut No Go, da jeg krummer tær over piger, som ligner at de har en udtørret palme på hovedet, du kender sikkert typen som har to vanvittig længder hår, som på ingen måde hænger sammen hverken i farven eller strukturen, så jeg har altid takket pænt nej tak til samarbejder med extensions. Tilbage i 2017 havde jeg besluttet mig for, at få sundt hår og blev klippet hver måned og havde en fin skulder længe som jeg var glad for, men så kom Pia og Hairtalk ind i mit univers, og jeg blev deres ambassadør og en super glad pige – jeg fik det smukkeste Pocahontas hår, som var vanvittig blødt, wavy, ingen tegn på påsætning, nemt at vaske, og en vild naturlig bevægelse i dens struktur, hårets kvalitet er fænomenalt!

Hairtalk er i tapesystem, de har patent på deres tape, og er det mest skånsomme på markedet – fantastisk er det også, at takket være deres nærmest usynlig tapesystem kan håret også bruges af dem, som har hårsydomme som f.eks. Alopecia, hvilket jeg synes er et fantastisk koncept!

Når jeg møder folk, eller der i min story bliver set, at jeg får taget det på, så er folk helt i chok over, at jeg har extensions i, det er vanvittigt naturligt og føles som mit eget. Mit eget hår er samme længde, og er naturligt krøllet, så mange vil mene at jeg ikke har behov for extentions, men Hairtalk er ikke bare extentions, håret gør bare lige det ekstra! Det giver mig en smuk volume og wavy finish til wow!

Jeg kan afslører at jeg ikke vasker mit hår hverdag, men hver 4-8 dag, når min søde frisør This is so Estalla har vasket, og plejet det, så styler hun det til næste gang vi ses, hvis ikke det er hende, så har jeg min søde stylist og Hairtalk teknikker Denice, hun er vanvittig dygtig og mit hår sidder altid lige i skabet! Disse billeder er taget i dag, og jeg har vitterligt ikke rørt mit hår, og heller ej børstet det trods det dårlige vejr siden d. 16 august, det er en hel uge uden hårvask, børste eller andet end stå op ad sengen, op i en knold i badet, og ud igen! Hvem ville ik elske, at vågne op med stylet hår hver dag? Jeg gør!

Endnu mere fantastisk er, at jeg kan skifte hårfarve som det passer mig, for man kan få Hairtalk i mange længder og i vild mange farver, nuancer, mørke og lyse bund og i de mest fantastiske enhjørning farver. I fredags var jeg forbi deres nye Hairtalk Studio, som de snart slår dørene op for i hjertet af København. Jeg mødte op med mit mørkebrunt hår, og vi besluttede os for, at det kunne være ret fint til min solbrune hud, at mit hår fik et lille twist af “solkys” i længderne, så vi satte lidt lyst imellem mit brune hår, og dette er resultatet. Jeg er totally fan!

Hvis du har extensions i, og det ikke er Hairtalk, så synes jeg du skal prøve at mærke deres kvalitet, for du vil ik kunne stå for det – og jeg er sikker på, at din date/kæreste/mand vil synes det er befriende ikke at mærke en masse klumper eller flet i dit hovedbund, men vigtigst af alt, er at du skåner dit hovedbund og passer på dit eget hår, samtidigt med du sparer en masse tid på styling hver morgen.

Dette er ikke en aftalt reklame, men blot min egen begejstring for mit hår, og deres vanvittig produkt – hvis i kender mig ret, så anbefaler jeg ikke hvad som helst, fordi jeg er tro mod mig selv og du fortjener en ærlig anbefaling.

Tak fordi du læste med…

Tags : extensionshairstylingHairtalkhairtalk danmarkhairtalk extensions