close
facetune_14-08-2019-00-47-53.jpg

I dag var min første arbejdsdag efter 3 ugers sol og mere sol…

Jeg er tilbage i våde København og er absolut ikke fan af kulde og regn, men det klarer jeg også lige! Fra 10-14 rockede jeg 10 looks fra den nye kollektion af både EMM Copenhagen, Ragdoll LA og Anine Bing midt i København under min umbrella for Dressit.dk

Jeg elsker at arbejde med mennesker som er positive og hvor jeg kan være mig selv 100%!

Jeg er ansigtet for Dressit.dk og har været det siden de sejeste kvinder Lise og Monika startede det op, de har 100 års erfaring i den danske modescene og startups, samt styling working-hard fashion bosses. Jeg elsker at samarbejde med dem og de lækre brands de har agentur på i DK – Dressit er nu åbnet op i flere lande og har lanceret de lækreste styles med eget kollektion som produceres i Dubai, disse items er blot nogle fra den brede vifte af bedårende styles denne efterår.

Under CPHFW blev deres kollektion præsenteret på Revolver, og jeg er mega stolt af, at have fyldt så store vægge med mit ansigt og ikke mindst at have deres lille skønne og kreative team i mit liv!

Bliv opdateret og lad dig inspirere på Dressit.dk

This is my life, my work and how I own money to live a life with freedom to travel more and explore our beautiful planet … I’m a blogger, I’m the face for a couple of brands, I’m a stylish, I’m a SoMe manager for few companies, I’m a mom, and I’m a few more things, but today I was a real life mannequin.

Today’s schedule was all about modeling under my umbrella, this is one of the 10 looks I did today wearing the new fall collection from different brands as Ragdoll LA, EMM Copenhagen, Anine Bing for Dressit.dk.

Check out the website and buy amazing styles and cool brands!

Tags : copenhagen fashiondressitfashionragdoll la