close
Fashion & Lifestyle

Fringe is the fall trend…

img_9726-1.jpg

Fringe is definitely the fall trend! If you want to be especially “extra,” wear your fringe! Basically everything about this bag from danish Depeche is on-trend.

Da jeg besøgte Depeche inden jeg stylede deres nye kollektion tidligere på året, så jeg denne fantastiske taske første gang, og de var ikke i tvivl om, at jeg elskede alt ved den fra mit blik faldt på den! Alt ved denne frynse taske er lige mig, elsker størrelsen, de rå materialer, dens coolnest og basically alt ved den! Jeg blev vild glad da jeg modtog den inden den danske modeuge, hvor den for første gang blev præsenteret for både den danske og internationale scene på CIFF!

Tasken er en del af den nye kollektion Depeche har skabt og har en hel familie der matcher den, både i acces og ready to wear items.

Tasken er lavet i både guld/sølv som min og, er dekoreret med smukke frynser i ruskind og større runde nitter på fronten. Frynserne på tasken kan tages af, hvilket gør at du får to tasker i én. Se tasken her og de smukke nyheder her, alt sammen på https://depeche-denmark.dk

I guess you all are familiar with fringe? Look at my beautiful fringe bag from danish Depeche! Fringe has made a comeback and I love that!

This beautiful peace are available on depeche-denmark.com