close
facetune_02-08-2019-15-45-29.jpg

Denne skønne læder/ruskind bum bag med fryns og sølv nitter fra Depeche reddede alle mine dage på Bali – Bali er stedet hvor du er mega afslappet og kan lave alt på samme dag, alt fra at gå i høje hæle på fancy restauranter, til at kører ATV og alt der i mellem. Jeg havde ikke fundet den taske der går til alle aktiviteter, men denne er helt perfekt! Den fulgte mig i tykt og tynd og jeg kunne have alt det nødvendigt med mig uanset hvor jeg var. Den er vild praktisk med et stort rum, to små lommer og en lille lomme med lynlås så du ikke mister noget også er frynser 100% tilbage!

Den er nærmest kun blevet pænere af at blive brugt og folk spurgte mange gange, hvor jeg havde købt den, fordi den både er feminin og rå på samme tid og de elskede dens fine detaljer!

Som i kan se, så kunne jeg bærer den til forskellige outfits og den er super cool uanset hvad jeg har på – alle mine andre tasker blev næsten ikke brugt på min tur og jeg har elsket den siden jeg fik den!

Jeg kan afslører at den har en “store søster”, som jeg om lidt glæder mig til at vise jer, har længe ventet på hun skulle blive min.

Denne taske er snart til at finde online på https://depeche-denmark.dk.

I haven’t had the opportunity to show you this black little leather & suede bum bag from Danish Depeche before now – I really love that it’s fit to any occasion. I had it on me the whole time on my Bali trip, and everybody loved it too.

Leather and suede is the perfect combination and the small details with the studs makes it more cool!

Tags : bags depeche