close
366c4529-9ee0-489f-ab0e-ce17645ca7b4.jpg

Vi landede på Bali i går aftes og checkede os ind på det smukke La Cabane hotel med udsigt til havet og lyden af syngende fugle… jeg elsker dette skønne sted og ikke mindst personalets fantastiske service og høflighed.

Det er min første gang på Bali, jeg elsker alt ved det, fra det eksklusive til det mest primitivt for alt har sin charme, sjæl og historie – Bali minder mig utrolig meget om mit hjemland Nicaragua bortset fra, at her er økonomien en smule værre udenfor den boble jeg normalt lever i – der er utrolig stor forskel på rigt, mellemklasse og underklassen og det gør ondt i mit hjerte at se så mange børn, voksne såvel som ældre kæmpe for at overlevelse. Når jeh rejser bliver jeg ofte mindet om hvor utrolig priviligeret jeg er i mit liv, at jeg har muligheden for at gøre hvad der passer mig og at jeg ikke ved hvad det vil sige at gå sulten i seng eller arbejde 12 timer om dagen under hårde vilkår. Samtidigt med at jeg lever mit egoistisk liv, som jeg har knoklet for at skabe mig, så er det fantastisk at blive mindet om, at mit hjerte stadig banker for andres barskes virkelighed og jeg i øjeblikket gør en smule for den enkelte jeg møder på min vej.

Udover overståede små emotioner så elsker jeg hvert eneste skridt jeg tager mig her, alt er himmelsk og jeg nyder at vågne op i min bungalow, spise morgenmad som smager af ægthed, kigge udover det indiske ocean samt nyde brisen jeg mærker på min krop og hår.

La Cabane er vores første stop på vores Bali eventyr – inden vi bookede vores hoteller så ville jeg prøve lidt forskellige stilarter her på Bali, hvor vi starter med dette lidt mere mordene/ romantisk boutique hotel til det helt vilde… følg med på min Instagram @brigidamartinez for jeg dør selv over mit næste check in…

La Cabane is our first stop on our Bali adventure – A beautiful boutique hotel with a wonderful ocean view, the prettiest infinity pool, singing birds and amazing private bungalow with a terrace that overlooks tropical greenery. I love this lovely place and not least the staff’s great hospitality and courtesy.

it’s my first time in Bali, I love everything about it, from the exclusive to the most primitive for everything has its charm, soul and story – Bali reminds me incredibly much of my home country Nicaragua.

Everything has been perfect so far, can’t wait to see the sunrise again. Tomorrow after breakfast I have one hour full-body massage with the must incredible view.

Tags : Balibrigid martinezdubaiEmirateshotelsla cabane Balitravel