close
facetune_24-05-2019-20-23-02.jpg
Sæsonens musthave item er min…
 
Det er for alvor blevet festival sæson i Danmark og denne cool slangeprint bumbag taske fra Depeche følger mig denne sommer – jeg starter ud med Distortion på onsdag med mine venner på Vesterbro og jeg er lykkelig over vejrudsigten siger sol!
Bumbag tasken er absolut det hotteste på festivaler og jeg er solgt i denne fra Depeche som er lavet i 100% læder og i den smukkeste farvekombination til blot 799,-!
 
Jeg elsker at tasken både kan styles til alle festival looks, men også til det mere feminine look som denne. Tasken har plads til de vigtigste ting som piger/kvinder altid har med sig når de går ud af døren og jeg elsker at den er crossover så du altid har den på dig!
 
Don’t dampen your style with a boring backpack this festival season when you can hook up this skake printed festival bumbag instead. 
 
Thanks for reading, and for anyone heading to Distortion in Copenhagen this weekend or any other festivals this summer – have a fab time!
Tags : bags depechebom bagdepeche leather bagfestilval bumbagfestival itemsnake print