close
img_0070-1.jpg

I går var jeg inviteret til FCK guldfesten i Parken af min rigtig god barndomsven Asam – i ærmet havde han to VIP invites med middag inden kampen startede, samt havde vi en fantastisk placering i stadium, hvor vi sad blødt og godt!

Med en sejr på 3-2 over deres evige ærkerival Brøndby tidligeremåneden i Parken blev FCK dansk mester for 13. gang i klubbens historie. I går rundede de sæsonen af med at løfte mesterskabspokalen, og det må siges var med et brag! 

Vi hyggede os utrolig meget og stemning var helt fantastisk – efter kampen sluttede joinede vi deres afterparty for en stund. Jeg fik rimelig meget credit for min legende FCK T-Shirt fordi den går tilbage til den gang Kappa var FCK’s sponsorer. Min gode ven Anders var så sød at låne mig den, og jeg havde lovet en lille autograf på den, og det fik han, men når jeg lover noget skal det gøres rigtigt, så legenden William Kvist som i år takker af og stopper sin aktive spillerkarriere var manden som signede mig lige under brystet.

Jeg er opvokset med at drengene fra min familie spiller fodbold og alle mine drenge venner og tidligere eks kærester har spillet og har en stor kærlighed til fodbold, hvorfor det er helt naturligt for mig at holde af sporten og kan leve mig ind i stemning og nyde en kamp uden at kede mig – altså kæreste typen som aldrig brokkede sig over der blev set fodbold derhjemme. FCK har altid været favoritten og jeg er selvfølgelig Real fan trods Ronaldo ikke længere er på holdet…

Ha’ en skøn søndag og du kan se en masse fra stadium i går på min Instagram story @brigidamartinez

Tags : dansk fodboldFCKFCK guldfestenfodboldparkenTelia parken