close
facetune_25-05-2019-02-07-02-1.jpg

Lidt mere snake print og Barbie shorts…

Jeg er ret vild med at skifte outfits i løbet af min dag, primært fordi jeg laver en masse forskelligt hver dag og fordi jeg nogle gange skal tilpasse mig lidt til den seriøse publikum.

Jeg elsker, elsker at have bare ben, men det er ikke altid det passer ind i konceptet. I dag har jeg snuppet Alexander’s denim skjorte til mine favorit pinke short fra La Femme Copenhagen! Jeg kunne ikke stå for dem, og tænkte hvis ikke jeg kan bære dem, hvem kan så?

Ligeså meget som jeg elsker at skifte look i løbet af en dag, ligeså meget elsker jeg nogle items som bare går til alt! Denne lille cross body slange taske er perfekt til at det nødvendigt på farten og matcher alle outfits! Den er vild praktisk men også vanvittig cool og skøn at have med, hvis jeg lige skifter til høje sko fra flade kan den også anvendes som clutch. Jeg har den også ofte med ned i min store taske, for så ved jeg hvor alle mine vigtigste ting er. Hvis du er kvinde så ved du at vi kan have vores eget cirkus i en kvinde-taske.

Prisen lige til at overkomme. Hop ind og tage et kig på Depeche og deres nyeste kollektion med slange print…

Slowly but surely, the fashion industry has made its way through the animal kingdom over the last couple seasons, drawing inspiration from all manner of creatures great and small. 2019 sees a new addition to the lineup, and this time, it’s a little more cold-blooded: Welcome to the year of the snake.

If you’re in need of a little more inspo, click & shop the snake-print pieces from danish Depeche!

Tags : Depechedepeche leather bagla femme Copenhagenmoda mujer