close
c45742e5-5adb-4946-8ffa-94c5fbbc45aa.jpg

Spontan shopping er ikke noget jeg ofte gør mig i, men denne gang var det som det var planlagt …

Vores destination var Barcelona og Ibiza men vores fly blev to timer forsinket, og vi skulle samtidigt mellemlande i Prag – jeg er ikke særlig tålmodig når det kommer til spild af min tid og efter en god morgenmad som jeg gjorde alt for at trække ud, så gik jeg mig en tur i Kastrup lufthavn og besøgte Hermès.

Jeg har længe vil have disse, men de skulle være hvide, og det har i snart tre år været umuligt for mig fordi min str. Er så fandens svær at få, samt er det næsten umuligt i DK, så jeg skal altid til udlandet. Sidst jeg besøgte butikken i lufthavnen havde de dem enten få små eller for store, så jeg var heldig og måtte eje dem. Normalt er jeg en str. 35/35.5 men i disse skal jeg op i en 36.5.

Jeg elsker dem, fordi de er skønne at have på, de er hvide og de er klassiske!

By the way, så gjorde jeg/vi noget spontant to gange på samme dag, da vi istedet for at flyve videre til Barcelona, valgte vi at blive i Prag og checkede ind på Four Season.

The classics and new season must-have! Flats, mainly slides, are taking over the summer fashion trend namely because they are so versatile and go well with any look. The must-have, blogger slide for summer is this. The Hermès Oran sandal is the perfect minimal, classic, and effortless style to take to the beach, pair with office attire, slide to brunch, and even take to the streets. 

Tags : brigida martinezfinancial timesHermèsle mondePragueshopping