close
A61FDC27-20FD-4472-9F70-4AE5D84E23C0

I er virkelig skønne! Tak for alle de søde beskeder vedr. Mit hår og look fra i weekenden hvor jeg var til min vens Mads og hans twin brother Jons fødselsdag. Mit outfit er en god kombi af lækkert på lækkert lag tøj og frisk stylet hår af min skønne frisør som er indehaver af byens flotteste salon på Frederiksberg; @thisissoestella

Mit look var en god blanding af chic, ultra feminin og rå detaljer for at give det lidt coolness! Denim jakke fra Stella McCartney, sko fra Tom Ford købt hos Kassandra, læder skirt fra Ralph Lauren, taske fra Chanel og bracelets fra Hermès – til tider føler jeg at Kbh kun tillader flade, chunky sneakers, men det nægter jeg når jeg skal ud og danse, så de høje hæle kommer altid på!

Mange har spurgt til om jeg har extensions i håret og svaret er, ja og nej – jeg har faktisk kun et par stykker tape extensions på, fra Hairtalk på fronten for at give mig lidt længde fordi mit pandehår blev klippet i hos min tidligere frisør og var lidt kortere end resten, ellers er det mit eget hår – derudover har jeg en fantastisk hairband fra Hairtalk som jeg kan vælge at tage på og af som det passer mig, mega praktisk og smart hvis man ønsker et par ekstra centimeter og ekstra fylde til enhver anledning. Hairtalk er det eneste extensions jeg anbefaler, for det er kvalitets hår som ligner dit eget fuldstændigt, samt skader det ikke dit eget, det kan ikke mærkes eller ses du har det på. Jeg er typen som hellere vil undvære end og gå ned på kvalitet, og jeg elsker deres kvalitetet, udvalg og muligheder.

Hairtalk er extensions af højeste kvalitet med patent på deres tapesystem, som er det absolut mest skånsomme, som findes på markedet. Det betyder at Hairtalk kan sættes i selv det fineste/tyndeste hår uden at dit eget hår tager skade. Desuden har Hairtalk extensions – med korrekt pleje – utrolig lang holdbarhed. Deres metode og kundskab bygger på årtiers erfaring med extensions. Hairtalk kan ikke købes direkte som forbruger men det påsættes af professionelle frisører som har fået uddannelsen gennem hairtalk og er godkendt til at arbejde med produkterne, så du kan føle dig sikker og ved du får det du betaler for. Det er en verden med uendelige muligheder når det kommer til hår.

Ellers er det min fantastiske frisør som jeg elsker at komme hos, der plejer, tryller og styler mit hår – vi er gået lidt væk fra at farve mit hår, så det i ser er solen som lysner det og ellers får det hvile og forkælelse med lækre produkter som genopbygger det, giver det glans og bevægelse. De mange videoer jeg lagde op i min Instagram og Snapchat som i har skrevet til mig om, er mit eget hår med lidt wavy styling og tryllestøv fra This is so Estella.

Makeuppen er lagt hos Mac Cosmetics og jeg ved flere har spurgt til farven på min øjenskygge hvor jeg ikke har svaret, men desværre ved jeg faktisk ikke hvad farven hedder, jeg ville bare ha’ noget på i farver som gav mig glød og prøve lidt noget nyt, da jeg normalt slet ikke bruger så meget make-up til dagligt.

Tak fordi i kiggede forbi.

Thanks for all the sweet messages about my hair and look from the weekend. I was on my way to a friends birthday party. My outfit is a little combination of chic, feminine and a bit cool, the way I like it.

So many asked me about my hair, the color and if I have extensions and the answer is both yes and no; I actually only have a few extensions on the front to give me a little length because I had shorter hair than the rest, otherwise is my own hair. But I do have a hairband from Hairtalk, the hairband gives your hair volume and maximum length in turn and you can perform a professional hair extension within minutes.

Hairband by Hairtalk is made of 100% Remi-Echthaar in elaborate handwork. I also have a blonde top of the head that many of you love. Top of the head is a fashionable hairpiece made from 100% Remi-Echthaar with which you can conjure up a completely new hairstyle within seconds. With a length of 50 cm, as well as a pre-cut pony, the hair part can be used immediately or can also be easily adjusted individually. 

I love to change my look sometimes and I can really recommend Hairtalk extensions!

Why I only use Hairtalk? They have an ultra thin tape extension system that uses a hair friendly bond in a variety of colours and styles has revolutionised the hair extension market, the hair is very soft and feels so natural.
Whether you are looking for added length, Volume, Style or Colour, Hairtalk extensions has the product for you.
On this look I was wearing my hairband, so I got a little extra.

Thx. For visit me

Tags : brunetteCopengagenHairhairbandHairtalkhairtalk danmarkhairtalk extensions