close
facetune_28-04-2019-13-49-29-1.jpg

Jeg har simpelthen modtaget så mange beskeder fra både mine danske og internationale følger omkring mit forhold til ham her. Min søn og elskede lille dreng Vali!

Jeg er super glad for i finder ham så likeable, for han er præcis som på vores billeder – jeg elsker at bruge tid sammen med Vali, og til tider kan det komme bag på mig hvor meget han minder om mig, ikke kun det ydre men også hans lille person som har en kæmpe personlighed fuld af kærlighed, latter og omsorg.

Udover de smukke øjeblikke, morgener og sjove ting jeg deler med jer af og til, så har vi som alle andre også vores ture. Det er vigtigt for mig at pointere, at alt ikke er perfekt og jeg nogle gange er sur mor som han siger. Vali ville ikke være den han er i dag, uden at jeg sagde fra fra start. Jeg elsker at gør hans verden nem og dejlig men det er også vigtigt for mig sætte grænser, så han lærer at respektere andre jævnaldrende og voksne. “vær mod andre, som du vil have, at de skal være mod dig” og ” du kan altid fortælle mor alt, uanset hvad det er, så snakker vi om det og jeg lover jeg ikke bliver sur skat” er de mest brugte sætninger hjemme hos os. Mit udgangspunkt er at anerkend ham, hans følelser og tanker. At lytte og tage ham alvorligt, være tilstede trods en travl hverdag og en fuld indbakke, men også at påtage mig rollen som den voksne der sætter grænser og viser ‘vejen’ når han ikke selv kan se den. Jeg prøver at være inspirerende og introducere livet og verdens forskelligheder, så han får en følelse af, at være en del af samfundet og verden. Ærlighed er vigtigt for mig, at jeg kan stole på mit barn og mennesker generelt. F.eks. er det vigtigt for mig at hvis han har startet en forklaring på en hvid løgn, at han fortæller det forfra så han får lettet sit lille hjerte. Jeg tror på at dybe snakke om alt og intet bringer os utrolig tæt sammen og at han ved at jeg altid er der uanset hvad der sker. 

Skulle jeg beskrive mig selv som mor, så er jeg vild kærlig, når det kommer til Vali er jeg enormt følsom og ekstrem rosende,rosende fordi jeg ved hvor vigtigt det er for enhver for at opbygge deres selvværd og at tro på sig selv – omsorgsfuld og elsker at kramme og kysse ham konstant, så meget at han synes jeg er en smule too much som han siger til mig. Samtidigt sætter jeg grænser og vil ikke gentage mig selv tre gange, det tror jeg Valiant har lært fra start og det har givet os en nem hverdag hvor vi ikke skal diskutere stort og småt for tingene skal bare gøres. Derudover så er bande ord et kæmpe No Go hjemme hos os, jeg er selv opdraget med et pænt sprog og nægter at høre at et lille barn, mit barn skal bande konstant.

Børn er så hurtig og smarte i en fart, alt digitalisering, youtube osv. Gør dem hurtig kvikke og ikke mindst er det blevet “tilladt” at sige en masse bandeord især på engelsk er det ret cool. Det er ikke altid at børn de forstår hvad ordene betyder, men så synes jeg det er vigtigt som forældre at stoppe op og forklarer hvorfor det er et fy ord. Børn er vanvittig intelligente og det er meget tydeligt når de er i otte års alderen. De er bevidste om hvad der er rigtigt og forkert. Det er for mig vigtigt at tage de kampe med ham der skal til, også selvom det er i Føtex foran 10 andre i køen så han forstår tingede til en anden gang.

Da jeg var barn gik jeg på en privatskole i mit hjemland, Nicaragua hvor dengang var det tilladt at klappe eleverne over fingrene hvis ikke man sad pænt, talte grimt, mobbede eller bare var i en anden verden end i den time man havde. Det har gjort, at jeg selvfølgelig forventer mit barn har respekt for alle mennesker og lære at alle er ens uanset hvor mange eller få penge, hudfarve eller religion man har. Det at vi har rejst så meget sammen, har gjort at Vali har set alt fra det ekstravagante til barnet som lå på en pap stykke på gaden. Det er i min verden vigtigt at børn ved, at de også skal yde for at få og jeg er mega stolt over denne lille fyr som jeg laver alt og intet sammen med hver dag.

Vali er vokset op som ene barn med mig i København, og med hans far hver anden weekend på Fyn. Han ved at det er ok at være “skilsmisse” barn ( vi har ikke været gift) for det vigtigste er at have to forældre som er glade og kun vil ham det bedste.

Jeg elsker vores liv præcis som det er, perfekt uperfekt.

Tak for jeres dejlige opmærksomhed. Lidt søndagsstemning på vej til brunch…

Kid outfit // Jacket Munderingskompagniet // Denim shirt Ralfp Lauren – Pants Tommy Hilfiger // Sneakers Adidas Stand Smith //

Mom outfit // T-shirt Vintage // Bag Depeche // Skirt Stradivarius // Sandals Moschino // Sunnies LV //

I have received so many messages from both my Danish and international followers about my relationship with this little man… My son and beloved little boy Vali! I’m super happy that you guys finding him so likeable, because he is exactly like our pictures and the good vibes we share with you – I love spending time him. THX! Little person with a huge personality.

Tags : alene morbørnCopengagenforældreopdragelsekids fashionmom and sonspring fashionwomen's fashion