close
facetune_27-04-2019-19-32-09.jpg

Yes! Jeg havde en sen tid hos min søde vippe pige Mina fra Extended Beauty Copenhagen på Frederiksberg! Det er for mig helt fantastisk at det er muligt at booke en tid efter kl. 16, pigerne tilbyder deres kunder tider efter aftale-behov som nogle af de eneste i København.

Jeg lider desværre hårdt af pollen allergi og dise dage har det været helt ekstrem for mig, jeg har nærmest kræset mine øjne ud og selvfølgelig ødelægger jeg også mine lashes, hvilket betød at jeg lignede noget der var løgn. Selv Vali sagde at jeg så creapy ud når mine øjne både var hævet og der kun sad få lashes tilbage, så jeg skyndte mig at få en tid til volume og jeg elsker resultatet.

Hos Extended Beauty Copenhagen tilbyder de mange forskellige beauty behandlinger som lashes, extensions, permanent make-up, og meget mere til vild gode priser alle kan være med på og en rigtig god stemning!

Mine vipper holder i 4 uger hvor jeg plejer at få en opfyldning og jeg kan varmt anbefale smukke Mina som er vanvittig dygtig og opfylder enhver kvindes ønske i både single og volume – di ser, hvem du er, og giver sig god tid til at lytte til dine ønsker – så du får det resultat, du drømmer om.

Nu kan jeg igen være bekendt at gå uden solbriller, ses derude – følg Mina på Instagram @miiiinae og @extended_beauty_copenhagen

Tags : extended beauty Copenhagenlasheslashes volume