close
facetune_26-04-2019-19-40-27.jpg

Jeg har haft en vanvittig uge både med arbejde, barn, shooting, allergi og at lande fra en meget afslappende påske til en fuld indbakke!

Det er altid dejligt at have meget at se til, nogle gange ku jeg dog godt trænge til at gear en smule ned, ikke en dag har jeg siddet stille og lavet ingenting – det at være mami til en otte årig er også en vild ting i sig selv, at hoppe på trampolin og lege fange leg midt i Kbh K er sjovt, men det kræver selvfølgelig en masse overskud efter en lang dag på job og fuld skrue for mit pollen allergi, som i år har været på sit højeste! Men hvad gør man ikke for at gør sit barn glad! Yes vi hopper højt og når han siger højere på trampolinen, så hopper jeg højere!

I går skudte jeg billeder med dressit.dk af deres nye kollektion, nogle vanvittig items og det at være model på åben gade, skifte tøj og ud og pose igen er både sjovt men uden tvivl et arbejde, hvis nogen sku være i tvivl om at jeg bare leger rundt på gaderne i fancy kluns!

Jeg er vanvittig priviligeret og jeg elsker mit arbejde, det at være 100% mig og bestemme om hvad jeg siger ja og nej tak til er skønt – det bedste er når man teamer op med folk som har styr på deres og vi sammen kan skabe magi, og det må jeg give Lise & Monica fra dressit! Elsker dem!

Nå jeg ved ikke hvor jeg vil hen med dette indlæg, måske en smule dårlig samvittighed over for de ubesvarede beskeder jeg har fra mine venner/veninder – jeg savner at have tid uden så meget SoMe men mit liv er at være mig, og at være mig er at være SoMe og de to ting fungere ikke uden hinanden, men sammen fungere det bare skide godt, så jeg tænker at jeg vender straks tilbage, jeg trækker bare lige vejret 2 sek.

Anyways, ønsker jer en vidunderlig weekend! Jeg er blevet hjemme fra Beauty Award og nyder lidt takeaway med Vali og Netflix i stedet.

By the way, min bluse og skirt er limited edition fra dressit.dk og kan købes meget snart! Ved køb over 399,- er der fri fragt…

Hi guys,

Just a little update from my busy everyday life as mommy to my 8 years old kiddo and my “model” blogger life – really this week has been crazy and I’m very exhausted. The only things I need is chill and watch some good stuff on Netflix.

Wish you a happy weekend and hope you like my outfit, it’s the new limited collection from dressit.dk so stay tuned if you wanna ad it to your wardrobe.

photo by http://www.gravesengraphics.dk