close
c858097b-2f21-43b5-a4ea-0317cd10e4fe.jpg

Jeg er mega fan af denne style! Nederdelen som er total på mode i silke, satin osv. Er nu landet i læder – denne har danske Depeche designet og jeg elsker det! Den er ultra feminin samtidig med at den er lidt cool og rå, så det ikke bliver for damet!

Vild skøn at have på, den kan selvfølgelig også styles med lidt hæl på og helt perfekt til en søndag eller til lidt finere brug!

Den er klassisk, med to skønne dybe lommer og elastik kant! Jeg ku ik være mere tilfreds og by the way er den super cool med en oversize t-shirt!

Jeg fik stylet den med en crop top, da vejret i Odense var helt perfekt og ville have sol på mine skuldre men havde selvfølgelig denne skønne strik og taske fra butikken La Femme Copenhagen! Elsker selv kombinationen.

Nederdelen finder du online på Depeche og ellers er der kommet nye styles som er to die for! Gå på opdagelse på https://depeche-denmark.dk

Love my new skirt in leather from Danish Depeche! They know how to make fashion in good quality! This skirt is totally hyped this season and everybody need one in their wardrobe! I absolutely love it in leather, so cool and comfy to wear!