close
lrm_export_124123536246585_20190417_124058009.jpg

Livet er at rejse og at suge inspiration og gode vibes til sig…

Solen gør mit hjerte blød, min hud gylden og jeg fornyer alle mine sanser med positivt og fornyet energi.

Det er næsten blevet en tradition at jeg alligevel skyder bikini billeder når jeg rejser, elsker bikinier og kan snart ikke tælle hvor mange jeg ejer. Jeg kan ikke få nok af de skønne to pieces eller trinkinier som jeg også har en svaghed for!

Denne gule sag er fra Dolce og jeg elsker simpelthen alt ved den! Den sidder præcis som var den syet til min tanned body og jeg elsker det lille señorita vibe over den, for hvis ikke jeg skulle eje den, hvem skulle så?

Alle mine armbånd som mange har skrevet til mig om bortset fra mit Boucheron fra Hartmanns har jeg fundet på markedet i Puerto Banus til 50 cent € pr. Stykke, det er helt i orden! Elsker dem!

Der var ikke så meget andet, andet end jeg ønsker jer en skøn påske og lidt body language herfra!

Who doesn’t love bikini season? I do, you do and everybody loves it!

When it comes to bikinis, I am always looking for uniqueness. A way to stand out while feeling confident and comfortable. This tiny flower bikini is from Dolce and I love everything about it.

My bracelets are actually from the Spanish market in Puerto Banús – €50 cent each fantastic.

Wish you all a happy Easter.

Tags : bikinibikinibodyDolce& Gabbanamarbella