close
f9b84858-e4de-4305-a13b-ad35191eef5e-1.jpg

Roses & fashionable cappuccinos everyday everywhere…

I går havde jeg arrangeret en lille surprise for Alexander i anledning af hans fødselsdag på en af mine absolut favorit cafeer i Marbella, Puerto Banus! Rosas er stedet du må spise hvad enten det er morgenmad, frokost eller sen frokost de har alt lækkert at byde på og udover deres cappuccinos serveres med fancy logoer så er der så meget andet en Dior og LV som den helt klassiske, men uanset om du er tørstig efter en Chanel eller Gucci så er deres kaffe noget af det bedste i byen!

Jeg havde arrangeret to små kager til Alexander men til vores overraskelse var de meget større end jeg troede og vi fik kun spist en kvart af hjertet – felicidades for tillykke og Nordic Car for hans nye leasing virksomhed som levere drømmebilen til dig! Alt godt alle mand glade!

Servicen er altid fantastisk og både pigerne og ejerne af cafe Rosas er vidunderlige!

Efter denne skønne morgenmad stod dagen på solbadning, shopping og middag i Puente Romano om aftenen.

Yesterday was Alexander’s birthday and I had a little cake surprise for him at my favorite cafe in Marbella Rosas Café – the happy birthday cake and the Nordic Car cake for his new car leasing company who helping you to find your dream car, all from the top of luxury to the Mini Cooper!

We really had a beautiful morning with amazing coffees as always and a wonderful service from the staff! If you’re in Marbella town give Rosas a visit the perfect place to have some insta friendly photos and the best cappuccino in town!

Life is a collection of beautiful moments

Tags : food MarbellamarbellaPuerto banusRosas cafe marbella